Installatie Escalda

1. Voorzorgsmaatregelen:

2. Installatie:

De Bypass heeft een 3⁄4” aansluiting. De rechtstreekse verbindingen op de waterontharder zijn beschikbaar in 1⁄2”,3⁄4” en 1”.

4. Verbind de waterontharder met de pekelklep (#5) door middel van een flexibele leiding van 4 mm. Zorg ervoor dat u de leidingen tot aanslag in de snelkoppelingen steekt. Controleer of er nergens een knik of vernauwing in de leiding zit.

5. Vergeet zeker niet de meegeleverde overloop te installeren.
Maak eerst een gat in de container met een diameter van 21mm. U kan kiezen waar u dit maakt, maar het moet op ongeveer 10cm van de bovenrand van de container komen. Als het gat geboord is, schroef dan de overloop elleboog vast met de meegeleverde moer.
Verwijder ook alle bramen en stukjes plastic die in de container zijn gevallen door het boren (een extra instructie folder vindt u in de verpakking).

6. Plaats nu het apparaat in de zoutbak aan de kant met de ronde uitsparing. Voor montage van de pekelklep, open het klepje door de zijkanten lichtjes in te drukken. Plaats de pekelklep in de voorziene ruimte met de correcte zijde naar boven. Zorg ervoor dat de pekelklep helemaal op de bodem zit. Let erop dat de leiding nergens geklemd zit en dat er geen knik in it.Desnoods dient u het even terug los te koppelen en opnieuw op een correcte wijze aan te koppelen. Sluit het klepje terug. Er zijn 3 mogelijke posities om het apparaat in de container te plaatsen:naar achter, naar links of naar rechts.
Als u het apparaat in een welbepaalde positie wil zetten, moet u ook de steun voor het apparaat onderaan de container in de correcte positiezetten. Volgende pagina maakt dit duidelijk.

a. Aansluiting achteraan:
De pijl op de steun in de bak moet naar achter gericht zijn.Plaats vervolgens het apparaat in de container met deaansluitingen naar achter zoals u op de figuur kunt zien.

b. Aansluiting links

c. Aansluiting rechts

3. instellingen:

4. Opstarten:

7. Plaats nu de 2 deksels op het apparaat. Eerst de kap over het kleppenhuis. Zorg ervoor dat de aansluitingen in de grote uitsparing vallen en dat de afvoer in de kleinere uitsparing valt. Monteer vervolgens het voorste deksel. Om inde toekomst zout bij te vullen, dient enkel het grotere deksel vooraan verwijderd te worden. Vergeet niet om de overloop met de afvoer te verbinden. Vergeet zeker niet de meegeleverde overloop te installeren.
Maak eerst een gat in de container met een diameter van 21mm. U kan kiezen waar u dit maakt, maar het moet op ongeveer 10cm van de bovenrand van de container komen. Als het gat geboord is, schroef dan de overloop elleboog vast met de meegeleverde moer. Verwijder ook alle bramen en stukjes plastic die in de container zijn gevallen door het boren (een extra instructie folder vindt u in de verpakking).

24/7 zacht water

Geen stroom nodig

100% kalkvrij

Verhuisbaar

Makkelijk te installeren

Industriële

Delta Ontario

Contact